آموزش آشپزی نوجوان | نوشیدنی طلایی
  • کد مطالب: ۲۰۲۱۶۴
  • /
  • ۱۷ دی‌ماه ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۸

آموزش آشپزی نوجوان | نوشیدنی طلایی

هوای این روزها سرد است. سرماخوردگی هم دور و بر ما زیاد شده است. 

مرجان اسماعیلی - هوای این روزها خیلی سرد است. سرماخوردگی هم دور و بر ما زیاد شده است. امروز می‌خواهیم یک نوشیدنی مقوی درست کنیم که به آن نوشیدنی طلایی می‌گویند. این نوشیدنی هم برای آلودگی هوا خوب است، هم کلی فایده دارد.

زردچوبه را داخل ظرف می‌ریزیم و شیر را به آن اضافه می‌کنیم. مواد را روی گاز می‌گذاریم تا گرم شود. می‌توانیم با قاشق، مواد را هم بزنیم تا خوب مخلوط شوند. رنگ زردچوبه و شیر با هم خیلی قشنگ می‌شود!

پس از اینکه شیر گرم شد، نبات را اضافه می‌کنیم. اگر دوست داشتید، می‌توانید به جای نبات از عسل استفاده  کنید. در این صورت، باید بگذاریم شیر ولرم شود، بعد عسل را اضافه کنیم تا خواص آن از بین نرود.

این نوشیدنی طلایی از کشور هند آمده است و خیلی مفید است. آنتی‌اکسیدان دارد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. برای سرماخوردگی، سرفه و گلودرد هم خوب است.

کبد را سم‌زدایی می‌کند و تقویت‌کننده‌ی مفصل‌ها هم هست. با این همه خاصیت، نوشیدنی طلایی اسم خوبی برای آن است!

چی لازم داریم؟

شیر   
یک پیمانه
نبات یا عسل 
به میزان لازم
زردچوبه 
یک قاشق چای خوری

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.